LeBron James
LeBron James - © Pro Shots

LeBron James fleurt 1.000ste wedstrijd op met 'double double'

26 november 2016
In zijn 1.000ste officiële wedstrijd van zijn carrière was LeBron James goed voor een 'double double', met negentien punten en elf assists.

De 31-jarige Amerikaanse basketballer won het jubileumduel met zijn ploeg Cleveland Cavaliers met 128-90 van Dallas. In de eigen Quicken Loans Arena wist de regerende kampioen van de NBA alweer de twaalfde winst van het seizoen binnen te slepen.

Kevin Love
Kevin Love deed het met 27 punten en 10 rebounds zelfs nog beter dan King James. Het was al 68-28 bij rust in het voordeel van de thuisploeg. Voor Dallas was het alweer de achtste nederlaag op rij.

Kevin Durant leidde NBA-vicekampioen Golden State Warriors naar de tiende zege op rij. Met 29 punten, negen assists en zes rebounds had hij een groot aandeel in de 85-109 zege op het veld van LA Lakers.

Curry
Stephen Curry was in het Staples Center goed voor 24 punten. De Warriors blijven door de zege koploper in de Western Conference. Nummer twee LA Clippers ging namelijk verrassend met 108-97 onderuit bij Detroit Pistons. (FOX Sports)

Topteams NBA onderuit

30 november 2016
Topteams NBA onderuit
Cleveland Cavaliers heeft dinsdag de derde nederlaag van het seizoen geleden in de Amerikaanse profcompetitie NBA.