Touchdown Taylor Gabriel
Touchdown Taylor Gabriel - © ANP

Atlanta Falcons sloopt defensie Arizona Cardinals

27 november 2016
Atlanta Falcons heeft de misère van Arizona Cardinals vergroot. De koploper van de NFC South was zondag met 38-19 te sterk voor de bezoekers.

Hoewel The Cards voorafgaande aan de wedstrijd nog altijd konden bogen op de beste defensie van de NFL, hielden de resultaten van de ploeg de laatste weken geen gelijke tred. Slechts een van de laatste vier wedstrijden werd in winst omgezet.

De nummer twee van de NFC West leek in de Georgia Dome in Atlanta de negatieve reeks aanvankelijk te keren. De Cardinals namen in de openingsfase tot twee keer aan toe de leiding, maar keken halverwege alsnog tegen een 17-13 achterstand aan.

Taylor Gabriel
Een touchdown van Tevin Coleman en een maximale score van Taylor Gabriel, zijn tweede van de wedstrijd, gaven de Falcons nog meer lucht. David Johnson deed nog wat terug namens de formatie uit Arizona, maar een touchdown van Devonta Freeman gooide de wedstrijd in het slot.

Voor de Falcons, die vorige week een bye hadden, was het de derde zege in vier wedstrijden. De ploeg uit Atlanta heeft nu zeven overwinningen en vier nederlagen achter de naam staan. Tampa Bay Buccaneers staat tweede in de NFC South (5-5). (FOX Sports)

Gerelateerd