Max Verstappen
Max Verstappen - © ANP

Max Verstappen flirt met Mercedes

2 december 2016
Max Verstappen heeft vrijdag geflirt met Mercedes. Pikant, omdat daar net een stoeltje is vrijgekomen na het plotselinge stoppen van Nico Rosberg.

Op Twitter plaatste de Nederlander een screenshot van een inkomende oproep van Mercedes-baas Toto Wolff. Met als tekst: "Zal ik opnemen jongens?"

Maar de Nederlandse coureur van Red Bull heeft nog geen ambitie om de opengevallen plek van Rosberg over te nemen. "Ik ben blij waar ik nu zit", zei Verstappen voorafgaand aan het gala van de internationale autosportfederatie FIA op de rode loper.

Verrast
Verstappen hoorde van het onverwachte afscheid van de kersverse wereldkampioen Rosberg toen hij net was geland in Wenen. "Ik was heel verrast. Maar het is zijn beslissing."

Verstappen sloot zijn tweede jaar in de Formule 1, waarin hij na vier races werd gepromoveerd van Toro Rosso naar Red Bull, af als nummer vijf van het WK.

De Nederlander won in Barcelona direct zijn eerste Grand Prix voor Red Bull en bereikte daarna nog zes keer het podium. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd