DeMar DeRozan
DeMar DeRozan - © Pro Shots

Toronto Raptors boekt grootste clubzege

4 december 2016
Toronto Raptors heeft zaterdag de ruimste zege uit de clubgeschiedenis geboekt. Atlanta Hawks werd met een verschil van maar liefst 84-128 afgedroogd.

De Raptors naderen door hun zege de koppositie in de Eastern Conference. 

DeRozan
Grote man bij de Raptors was DeMar DeRozan met 21 punten, Kyle Lowry nam de meeste assists, acht stuks, voor zijn rekening.

Bij de Canadezen had bijna iedereen in eigen hal een aandeel in de punten. Alleen Bruno Caboclo kwam niet tot scoren.

Cleveland
Cleveland Cavaliers, de regerend kampioen van de NBA, verloor vrijdag voor de derde keer op rij. Vooralsnog gaat de ploeg in het oosten aan de leiding, maar Toronto Raptors hijgt de kampioen in de nek.

Maandag strijden de ploegen in een onderling duel om de koppositie.

Golden State
Golden State Warriors boekte twee dagen na de nederlaag tegen Houston Rockets (127-132), de eerste na twaalf winstbeurten, weer een glansrijke overwinning.

De verliezend finalist van vorig jaar imponeerde tegen Phoenix Suns met 138-109. Stephen Curry en Klay Thompson waren voor de ploeg uit Oakland op dreef met respectievelijk 31 en 26 punten.

Draymond Green noteerde 13 assists. Met hun zeventiende zege van dit seizoen gaan de Warriors aan kop in de Western Conference, met één zege meer dan San Antonio en de LA Clippers.(FOX Sports/ANP)

Gerelateerd