Roy Beerens in het shirt van Hertha BSC.
Roy Beerens in het shirt van Hertha BSC. - © Pro Shots

Beerens over Manchester United: “Een geweldige loting”

5 december 2016
Roy Beerens kijkt enorm uit naar het FA Cup-treffen van Reading met Manchester United. “Een geweldige loting. Spelen op Old Trafford, daar verheug ik mij echt op.”

Steven Gerrard koppelde beide teams aan elkaar en dat betekent tevens een terugkeer van Jaap Stam naar Manchester. “Je hoopt natuurlijk altijd op zo’n club en voor de trainer is het helemaal bijzonder”, zegt Beerens tegen FOX Sports.

“Eind oktober gingen we in de League Cup op bezoek bij Arsenal, al speelde ik dat duel niet. Desondanks was het een prachtige ervaring voor iedereen bij Reading. Dat zal begin januari niet anders zijn.”

“Misschien sta ik wel tegenover Daley Blind, ook leuk. Hem ken ik nog wel van duels uit de Eredivisie. Voor ons wordt het interessant om te kijken waar we staan in vergelijking met een topclub uit de Premier League”, aldus Beerens die afgelopen zomer overkwam van Hertha BSC.

Reading staat momenteel op de derde plaats in de Championship, die recht geeft op deelname aan play-offs voor promotie. (FOX Sports)