Tonny Vilhena is de absolute topscorer in het Profcoach Elftal van de Week
Tonny Vilhena is de absolute topscorer in het Profcoach Elftal van de Week - © FOXSports.NL

Profcoach Elftal van de Week: Vilhena is spekkoper

13 december 2016
Tonny Vilhena swingde niet alleen na zijn doelpunt tegen AZ, maar ook in het Profcoach Elftal van de Week. De Feyenoorder scoorde eenmaal en gaf een assist tijdens de 0-4 overwinning in Alkmaar.

Door zijn goede spel werd de 21-jarige middenvelder beloond met de aanvoerdersband en maar liefst 22 punten. Vilhena wordt in het elftal vergezeld door een andere international.

Keeper Jeroen Zoet hield zaterdagavond de nul tegen Go Ahead Eagles en dat leverde acht punten op. In de verdediging kregen Kasper Larsen (FC Groningen) en Kosuke Ota (Vitesse) allebei tien punten door een assist af te leveren.

Peet Bijen (FC Twente) en Dries Wuytens (Willem II) kregen met hun ploeg geen treffer tegen en maken de viermansverdediging compleet.

Op het middenveld krijgt Vilhena gezelschap van Tom Trybull (ADO Den Haag) en Joris van Overeem (AZ), maar de echte punten werden voorin verdiend.

Sam Larsson scoorde twee keer voor sc Heerenveen tegen Excelsior en kreeg negen punten. Kévin Mayi speelde zaterdagavond voor N.E.C. een goede pot. De Franse aanvaller maakte het eerste doelpunt tegen ADO en gaf bij de 3-0 ook de assist op Mohamed Rayhi. Ook hij kreeg negen punten.

Stanley Elbers van Excelsior maakt het Profcoach Elftal van de Week compleet. (FOX Sports)  

 

Gerelateerd