Alleen de medische keuring staat de transfer van Julian Draxler naar Paris Saint-Germain nog in de weg. VfL Wolfsburg nam al afscheid van zijn aanvaller.

Draxler tekent een contract voor 4,5 jaar bij PSG, dat in de zomer ook al concrete interesse toonde in de 23-jarige rechtspoot.

42 miljoen euro
Over de transfersom doen beide clubs geen uitspraken, maar het gaat naar verluidt om 36 miljoen euro, hetzelfde bedrag dat Wolfsburg in 2015 aan Schalke 04 betaalde voor de Duits international. Dat bedrag kan door bonussen oplopen naar 42 miljoen.

"We wensen Julian in Parijs, zowel privé als sportief, alle goeds", aldus Olaf Rebbe, technisch directeur van Die Wölfe, die zich tevreden toonde over een 'voor alle partijen goed resultaat van de onderhandelingen'.

'Juiste stap'
Trainer Valérien Ismaël 'betreurt' het vertrek van Draxler. "Hij is een uitstekende voetballer. Anderzijds denk ik dat deze stap voor iedereen de juiste is."

"Tegen Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach heeft hij uiteindelijk nog eenmaal alles gegeven en getoond dat deze club hem onder geen beding koud laat. Ik hoop dat hij in Frankrijk nu een nieuwe uitdaging vindt." (FOX Sports) 

Gerelateerd

Stand