Conor McGregor (links) en Floyd Mayweather (foto: @TheNotoriousMMA)
Conor McGregor (links) en Floyd Mayweather (foto: @TheNotoriousMMA) - © Pro Shots

McGregor over Mayweather: "Ik maak hem af"

24 december 2016
Conor McGregor heeft een flinke scheut olie op het vuur gegooid, wat betreft de geruchten over een gevecht tussen hem en Floyd Mayweather.

The Notorious slingerde zaterdag een foto de wereld in van hemzelf en de befaamde bokser, met daarbij de tekst 'I am going to break his face'. Straattaal voor 'Ik maak hem af'. 

McGregor maakt al tijden toespelingen op een gevecht tussen hem en Mayweather, die meervoudig kampioen is in het weltergewicht. Begin deze maand maakte zijn zaakwaarnemer tevens bekend dat de Ier zijn bokslicentie had behaald.

Levende legende
Het kamp-Mayweather houdt de boot echter af, terwijl de Amerikaanse bokser zelf vindt dat de McGregor zijn bokshandschoenen niet eens mag strikken.

"Ik ben een legende. Een levende legende. Voor het boksen heb ik jarenlang kei- en keihard gewerkt. Bloed, zweet en tranen", zei Mayweather recent.

"Conor kan doen wat hij wil, maar vergelijk hem nooit met mij. Dat is respectloos. Ik ben een olifant. Olifanten vechten niet met mieren. Olifanten zijn zo groot, ze zien mieren niet eens." (FOX Sports)