Oussama Assaidi (foto: FC Twente)
Oussama Assaidi (foto: FC Twente) - © FOXSports.NL

Oussama Assaidi vraagt om geduld bij FC Twente

24 december 2016
Oussama Assaidi heeft zijn krabbel gezet onder een contract voor 2,5 jaar bij FC Twente. De 28-jarige buitenspeler keert daarmee definitief terug in de Eredivisie.

"Voor mij waren er verschillende opties in binnen- en buitenland, maar ik heb heel bewust voor FC Twente gekozen", aldus Assaidi.

"Met mijn overstap naar FC Twente voeg ik de daad bij het woord, want het sportieve deel staat bij mij voorop en iedereen kent natuurlijk de financiële situatie van de club."

Goed gevoel
Assaidi: "Mijn goede gevoel werd voor mij in de gesprekken met trainer René Hake en directeur Jan van Halst nog eens bevestigd. FC Twente speelt het voetbal dat bij mij past en ik heb goede herinneringen aan de sfeer hier in het stadion."

De dribbelaar vraagt om geduld. "Ik heb een periode niet gespeeld en zal even tijd nodig hebben om weer op niveau te komen. Uiteindelijk zal ik het geduld terugbetalen. Ik ben een publieksspeler en ik wil bij FC Twente weer laten zien wat ik kan."

Transfervrij
Assaidi kost de Tukkers geen transfersom, omdat hij zijn contract bij Al Ahli in de Verenigde Arabische Emiraten had laten ontbinden. (FOX Sports)