Simone Zaza (foto: Valencia)
Simone Zaza (foto: Valencia) - © FOXSports.NL

Transferupdates 15 januari: EK-clown Zaza naar Valencia

15 januari 2017
De transfermolen draait op volle toeren. Tot en met 31 januari is het een komen en gaan van spelers. FOX Sports zet de belangrijkste geruchten en deals op een rij.

  • Vitesse presenteert Büttner op maandag
  • Bayern slaat dubbelslag met Süle en Rudy

20.30 uur - Büttner keer definitief terug
Alexander Büttner landt definitief weer op het oude nest Vitesse. De 27-jarige linksback tekent maandag een contract voor 2,5 jaar in Arnhem. Daarna zal de geboren Doetinchemmer voor het eerst meetrainen met de club waarvoor hij tussen 2007 en 2012 al vaker dan honderd keer uitkwam.

19.30 uur - Simone Zaza naar Valencia
Simone Zaza hoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen bij Valencia. De Italiaanse spits, die het lachertje van de voetbalwereld werd dankzij een absurde aanloop voor een gemiste strafschop op het EK, wordt voor een half jaar gehuurd van Juventus. Zaza speelde in eerste seizoenshelft op huurbasis bij West Ham United, waar hij geen moment indruk maakte.

17.00 uur - Podolski blijft bij Galatasaray
De transfer van Lukas Podolski naar China is van de baan. "Van interesse uit China is niet langer sprake", aldus Levent Nazifoglu, sportdirecteur van de Turkse grootmacht. Nazifoglu beweerde eerdat dat Podolski's overgang naar Beijing Guoan bijna afgerond was, maar de Chinezen ontkenden ooit geïnteresseerd te zijn geweest in de voormalig Duits international. 

12.06 uur - PSV verhuurt Jordy de Wijs aan Excelsior
Jordy de Wijs maakt het seizoen op huurbasis af bij Excelsior. De 22-jarige centrale verdediger komt over van PSV, waar hij nog een doorlopend contract tot de zomer van 2019 heeft.

11.15 uur - Bayern München bevestigt komst Süle en Rudy
Bayern München heeft de komst van Niklas Süle en Sebastian Rudy bekendgemaakt. Het tweetal komt na het huidige seizoen over van Hoffenheim. Centrale verdediger Süle (21) tekent een verbintenis voor vijf jaar, terwijl defensieve middenvelder Rudy (26) zijn handtekening zet onder een driejarig contract. (FOX Sports)

Gerelateerd