Alfred Finnbogason, toen hij nog fit was, in duel met Mainz-speler Fabian Frei, eind september
Alfred Finnbogason, toen hij nog fit was, in duel met Mainz-speler Fabian Frei, eind september - © Pro Shots

Finnbogason meldt zich weer op training Augsburg

1 februari 2017
Alfred Finnbogason heeft de looptraining hervat bij FC Augsburg. De IJslandse spits stond maanden buitenspel vanwege een ontsteking in het schaambeen.

De oud-speler van sc Heerenveen kwam eind september vorig jaar voor het laatst in actie. Na drie weken behandelen in Qatar maakt de IJslander eindelijk progressie.

Manuel Baum waarschuwt alvast voor te veel euforie. "Het gaat overduidelijk beter, maar als hij te vroeg belast wordt, is zijn seizoen voorbij", zei de coach tegen Kicker.

Augsburg hoopt dat de spits eind februari weer inzetbaar is. De club weet niet wanneer dat het geval is met Daniel Baier. De middenvelder heeft last van een achillespees.

Jan Moravek ontbreekt sowieso in de thuiswedstrijd tegen Werder Bremen van aanstaande zondag. De middenvelder heeft een spierblessure in het bovenbeen en staat minstens twee weken aan de kant. (FOX Sports)

ADO in zee met proefspeler Tamata

1 februari 2017
ADO in zee met proefspeler Tamata
ADO Den Haag gaat in zee met Abel Tamata. De verdediger heeft na een proefperiode een contract afdongen, waardoor hij de rest van het seizoen...

Gerelateerd

Stand