AZ heeft het contract van trainer John van den Brom verlengd. De coach staat nu tot medio 2018 voor de groep.

Van den Brom beschikte in Alkmaar over een aflopend contract, waarin nu een optie is gelicht. Vorige maand werd de Amersfoorter nog gelinkt aan een vertrek naar Maccabi Tel Aviv in Israël. De 50-jarige oefenmeester staat al sinds september 2014 aan het roer bij AZ. Destijds volgde hij Marco van Basten op.

In de eerste twee seizoenen onder Van den Brom plaatste AZ zich direct voor Europees voetbal. Dit seizoen overwinterden de Noord-Hollanders in de Europa League, waarin over anderhalve week Olympique Lyon de tegenstander is.

Niet veel vraagtekens bij AZ
"We zijn heel tevreden over de prestaties van John de afgelopen jaren en de doelstellingen die we met elkaar hebben bepaald", reageert directeur voetbalzaken Max Huiberts. " Bij ons waren er niet veel vraagtekens, we hebben er veel geloof in om met elkaar door te gaan."

"Ik ben ontzettend blij dat we met elkaar doorgaan", meldt Van den Brom. "Tot op de dag van vandaag werk ik met veel plezier bij deze club. We zijn met een mooi project bezig, met de staf, de directie en de spelers." (FOX Sports)

Ajax en AZ ontmoeten CL-gangers

16 februari 2017
Ajax en AZ ontmoeten CL-gangers
Voor Ajax en AZ staan de zestiende finales van de Europa League voor de deur. De Amsterdammers hopen de goede Europese vorm mee te nemen naar...