Floyd Mayweather
Floyd Mayweather - © ANP

Floyd Mayweather: Gevecht met McGregor komt héél dichtbij

14 februari 2017
Het mogelijke droomgevecht tussen oud-bokser Floyd Mayweather en UFC-kampioen Conor McGregor wordt steeds realistischer. “We komen héél, héél dichtbij het supergevecht", aldus Mayweather.

De 39-jarige Mayweather sprak zaterdag tijdens een basketbalwedstrijd tussen Golden State Warriors en Oklahoma City Thunder met de bekende journalist Stephen A. Smith van ESPN

Geen garantie
Volgens de Amerikaanse sportzender heeft Mayweather vertrouwen dat het gevecht zal plaatsvinden, maar kan hij niks garanderen tot de twee vechters een akkoord hebben. 

In januari spraken de twee supersterren uit dat een onderling gevecht mogelijk was, hoewel het geldbedrag een knelpunt kon zijn in eventuele onderhandelingen. 

23,5 miljoen euro
Afgelopen maand bood Dana White, president van de UFC, beide vechters een bedrag van 25 miljoen dollar (ongeveer 23,5 miljoen euro). De reactie van Mayweather loog er niet om. "Hij is een f*cking komediant."

Voor Mayweather zou het gevecht zijn rentree in de ring betekenen. De bokser zette in 2015 een punt achter zijn carrière. Tijdens zijn actieve loopbaan boekte Money 49 overwinningen op een rij. (FOX Sports)