Lincoln City gaat voor een nieuwe stunt
Lincoln City gaat voor een nieuwe stunt - © Pro Shots

Lincoln City mijmert over vierde stunt in FA Cup

17 februari 2017
Hoe lang duurt het sprookje van Lincoln City in de FA Cup nog? Na het bereiken van de laatste zestien is de bekerkoorts in de stad ten noordwesten van Nottingham alleen maar heviger geworden.

Mooi gezicht vorige week maandag bij het Sincil Bank Stadium. Honderden fans stonden in een lange rij te wachten om kaartjes te bemachtigen voor het komende duel met Burnley.

De koploper in de National League gaat voor een volgende stunt, na de eerdere eliminaties van Oldham Athletic, Ipswich Town en Brighton.

"Ik ben nooit eerder zo opgewonden geweest over de prestaties van de club. Dit team maakt mij sprakeloos. We waren altijd slecht, maar moet je nu toch eens zien", aldus de 68-jarige supporter Ian Dovey in lokale media.

Vierde keer
Lincoln City staat voor de vierde keer in de achtste finales van de FA Cup, maar de laatste keer was in 1902. Geen wonder dat de Imps euforisch zijn.

Burnley lijkt op voorhand een maat te groot. De ploeg van manager Sean Dyche wist zondag een punt af te snoepen van Chelsea (1-1).

Hoe dan ook, de ruim drieduizend meegereisde aanhangers uit Lincoln gaan er een mooi feest van maken op Turf Moor. Voor hen kan het FA Cup-sprookje al lang niet meer stuk. (FOX Sports)