Laurent Koscielny moet een scan ondergaan om de ernst van zijn dijbeenblessure vast te stellen. Het is onzeker of Arsenal hem kan inzetten tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen de amateurs van Sutton.

De Franse verdediger moest zich tijdens de 5-1 nederlaag in de Champions League bij Bayern München voortijdig laten wisselen. Zijn inzetbaarheid op Gander Green Lane aanstaande maandag is zeer twijfelachtig.

Lucas Perez (hamstring), Aaron Ramsey (kuit) en Santi Cazorla (achillespees) zijn allemaal niet beschikbaar voor het bekerduel op kunstgras.

"We moeten terugslaan en ons focussen op de volgende wedstrijd", aldus de geplaagde Arsène Wenger in aanloop naar het treffen met Sutton. De Franse manager wordt de laatste dagen aardig onder vuur genomen.

Wenger pareerde de kritiek deels door te stellen dat hij volgend seizoen sowieso ergens trainer zal zijn. De vraag is alleen of dat nog bij Arsenal kan, na alle negatieve publiciteit.

"We hebben te maken met de media. Onze taak is om helder te analyseren wat er fout ging tegen Bayern. We kunnen nu het laatste resultaat niet meer beïnvloeden." (FOX Sports)