Joe Lolley van Huddersfield snelt langs tegenstander van City
Joe Lolley van Huddersfield snelt langs tegenstander van City - © FOXSports.NL

Manchester City op herhaling in FA Cup, Leicester vliegt eruit

18 februari 2017
Huddersfield Town heeft voor een stunt gezorgd in de FA Cup. De ploeg uit de Championship speelde met 0-0 gelijk tegen Manchester City, waardoor er een replay plaatsvindt.

Manchester City ondernam in de ontmoeting in de achtste finale bijna twee keer zoveel doelpogingen (vijftien tegenover acht), maar kon niet voorkomen dat beide teams op herhaling gaan.

Ook het inbrengen van grote namen als Kevin De Bruyne en Leroy Sané kon het sterrenensemble van Pep Guardiola niet verder helpen. Bij Huddersfield stond Rajiv van La Parra in de basis, de aanvaller werd na een uur gewisseld. 

Leicester City
Vergeleken met Leicester City kwamen de Citizens er nog genadig vanaf. De Engelse kampioen maakt een uiterst teleurstellend seizoen door en ligt er inmiddels uit in de FA Cup. Leicester legde het op een dramatische manier af tegen Millwall, dat uitkomt in de League 1.

De Foxes verloren met 1-0 door een doelpunt in de laatste minuut van Shaun Cummings. Op dat moment speelde Millwall al bijna veertig minuten met tien man na een rode kaart (tweemaal geel) van Jake Cooper. (FOX Sports)