Manchester United brak afgelopen zomer het transferrecord voor Paul Pogba, maar deed volgens José Mourinho uitstekende zaken.

"Ik ben er vrij zeker van dat komende zomer spelers die half zo goed zijn als hij, even duur of zelfs duurder zullen zijn", aldus Mourinho in de Engelse media over Pogba, die United liefst 120 miljoen euro kostte.

"Over een paar jaar zal men zich realiseren dat hij een koopje was. Een paar jaar geleden kocht je voor 25 miljoen pond een fenomenale speler. Vandaag de dag heb je voor 25 miljoen niet eens een speler, maar een talent dat een speler kan worden."

"Als je tegenwoordig een veelbelovend talent wilt, een goede 20-jarige die een fantastische speler kan worden, moet je bedragen betalen alsof die speler al een grootheid is."

"Ik denk dat er komende zomer wat verrassingen aankomen en dat Paul waarschijnlijk zijn status van duurste speler ter wereld verliest. Wat vermoedelijk een goede zaak is."

Manchester United brengt zondagmiddag een bezoek aan Championship-club Blackburn Rovers, in de vijfde ronde van de FA Cup. (FOX Sports)