ADO Den Haag gaat in beroep tegen de schorsing van Tom Beugelsdijk. De uitspraak is op 14 maart, waardoor de mandekker de komende twee speelrondes gewoon inzetbaar is.

De tuchtcommissie van de KNVB hield vrijdagochtend vast aan drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, voor Beugelsdijk.

Club en speler waren woensdag niet akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel en lieten het op een mondelinge behandeling aankomen in Zeist donderdagavond. Daar eiste de aanklager zelfs een onvoorwaardelijke uitsluiting van drie duels.

Vrijdagochtend volgde de uitspraak van de tuchtcommissie, die vasthield aan het eerdere voorstel van drie duels, waarvan één voorwaardelijk.

Andersen
Omdat ADO in beroep gaat, wordt de straf opgeschort en kan Beugelsdijk zondag meedoen in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Ook tegen N.E.C. (in eigen huis, volgende week) is de mandekker inzetbaar.

De 26-jarige verdediger kreeg de straf op grond van tv-beelden. Daarop was te zien dat hij in de thuiswedstrijd tegen FC Twente Joachim Andersen sloeg. De arbitrage bestrafte Beugelsdijk tijdens de wedstrijd niet. (FOX Sports/ANP)

El Ahmadi langer in De Kuip

3 maart 2017
El Ahmadi langer in De Kuip
Karim El Ahmadi blijft een jaar langer bij Feyenoord. De middenvelder verlengde zijn in 2018 aflopende contract vrijdag tot de zomer van 2019.