Zlatan Ibrahimovic (midden) met Tyrone Mings (links) en scheidsrechter Kevin Friend, die het incident ontging
Zlatan Ibrahimovic (midden) met Tyrone Mings (links) en scheidsrechter Kevin Friend, die het incident ontging - © Pro Shots

FA Cup-kraker op de tocht voor Ibrahimovic

6 maart 2017
Zlatan Ibrahimovic moet vrezen voor een schorsing. De FA heeft maandag een onderzoek ingesteld naar een vermeende elleboogstoot van de Manchester United-spits.

Ibrahimovic trof zaterdag Bournemouth-verdediger Tyrone Mings hard in zijn gezicht. Een ongelukje, volgens de Zweed. "Het was geen elleboogstoot. Mings sprong gewoon tegen mijn elleboog aan", zei Zlatan na de wedstrijd. 

De Engelse voetbalbond nam daarmee echter geen genoegen. Een mogelijke schorsing betekent dat de trefzekere spits niet van de partij is in de FA Cup-kraker tegen Chelsea. United gaat maandagavond op bezoek op Stamford Bridge. Ook de competitieduels met Middlesbrough en West Brom gaan dan aan zijn neus voorbij.

Het had er tegen Bournemouth alles van weg dat Zlatan wraak nam op Mings, die even daarvoor op zijn hoofd was gaan staan. De FA heeft ook een onderzoek naar Mings ingesteld. Beide voetballers hebben tot dinsdag 18.00 uur de tijd om hun acties uit te leggen. (FOX Sports/ANP)

Hamburger SV sterk op eigen bodem

12 maart 2017
Hamburger SV sterk op eigen bodem
Hamburger SV strijdt ook dit seizoen tegen degradatie uit de Bundesliga. De sterke thuisreeks van de afgelopen tijd biedt houvast voor een goede...