Cristian Ansaldi (Inter) komt niet langs Juan Iturbe
Cristian Ansaldi (Inter) komt niet langs Juan Iturbe - © FOXSports.NL

Inter morst in jacht op Champions League-ticket

18 maart 2017
Internazionale heeft in de jacht op een Champions League-ticket averij opgelopen. Op bezoek bij Torino kwam de formatie uit Milaan niet verder dan 2-2.

Geoffrey Kondogbia en Antonio Candreva zorgden voor de doelpunten van Inter. Voor Kondogbia was het pas zijn tweede goal in dienst van de Nerazzurri. Opvallend: ook zijn eerste treffer maakte hij tegen Torino.

Bij de treffer van Candreva, de 2-2, had Inter geluk dat Torino-goalie Joe Hart een voorzet compleet verkeerd inschatte. De bal viel vervolgens voor de voeten van Candreva, die hard uithaalde.

Door die goal werd de comeback van Torino niet beloond. De ploeg uit Turijn kwam op achterstand, maar kwam vervolgens via Daniele Baselli en Afriyie Acquah aan de goede kant van de score terecht.

Napoli
Inter maakt nog kans op een ticket voor de voorronde van de Champions League, maar het gat met concurrent Napoli - dat nu op de plek staat die daar recht op geeft - kan dit weekend groeien tot acht punten.

Of dat gebeurt, weten we zondag. Dan staat Napoli tegenover Empoli, de nummer zeventien van de Serie A.

AC Milan
Stadsgenoot AC Milan profiteerde optimaal van de halve uitglijder van Internazionale. De Rossoneri wonnen met 1-0 van Genoa dankzij een treffer van Matías Fernandez, waardoor de achterstand op de aartsrivaal nog maar twee punten bedraagt. (FOX Sports)

Geoffrey Kondogbia 
Geoffrey Kondogbia