Tom Brady
Tom Brady - © ANP

Tom Brady denkt nog lang niet aan stoppen

28 maart 2017
Als het aan Tom Brady ligt, zijn de tegenstanders van New England Patriots nog lang niet van hem af.

Robert Kraft, de eigenaar van de Patriots, verklaarde dat de 39-jarige quarterback voorlopig niet aan stoppen denkt. “Zo recentelijk als twee, drie dagen geleden verzekerde hij me dat hij nog zes of zeven jaar zou willen doorspelen”, aldus Kraft.

“En als je kijkt naar zijn niveau, dan is er niemand die er blijer van zou worden dan ik, en onze fans. Zijn voortdurende klasse is gewoon ongelofelijk. Het is een levensstijl. Hij is nu alweer in training, het is niet alsof hij is gestopt.”

Super Bowl
Brady loodste de Patriots begin februari na een ongekende comeback tegen Atlanta Falcons naar de winst in de Super Bowl. Het was voor de superster, door menigeen gezien als de beste quarterback ooit, de vijfde titel sinds zijn debuut voor New England in 2000.

Brady heeft nog even te gaan voordat hij het recordaantal seizoenen voor een club te pakken heeft. Kicker Jason Hanson speelde tussen 1992 en 2012 21 jaargangen voor Detroit Lions. Darrell Green (Washington Redskins) en Jackie Slater (Los Angeles Rams) kwamen tot 20 seizoenen voor hun clubs.

Ook qua leeftijd is Brady nog niet in de buurt van het record. Steve DeBerg, Warren Moon en Vinny Testaverde waren in het verleden met hun 44 jaar de oudste quarterbacks in een NFL-selectie. (FOX Sports)