Jeffrey Leiwakabessy tussen de N.E.C.-fans
Jeffrey Leiwakabessy tussen de N.E.C.-fans - © Pro Shots

Leiwakabessy zwaait af na negentien seizoenen

30 maart 2017
Jeffrey Leiwakabessy neemt komende zomer na negentien seizoenen profvoetbal afscheid. De 36-jarige linksback blijft wel verbonden aan N.E.C.

Leiwakabessy wordt toegevoegd aan de technische staf van de hoofdmacht en zal ook actief blijven op de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss.

Als product van de jeugdopleiding debuteerde Leiwakabessy in 1998 in het eerste elftal. Zijn carrière bracht hem later naar Alemannia Aachen, Anorthosis Famagusta en VVV-Venlo. In 2013 keerde hij terug in Nijmegen.

Leiwakabessy: "Ik ben dankbaar voor alle prachtige jaren die ik voor N.E.C. heb mogen spelen. Het is raar om er een punt achter te zetten, maar ik voel dat het goed is zo. Nu is het tijd voor de volgende stap: mezelf ontwikkelen als trainer en staflid. Het is prachtig dat ik dat bij mijn club kan gaan doen."

Aflopende contracten
N.E.C. licht de opties in de aflopende verbintenissen van Marco van Duin, Wojciech Golla en Mohamed Rayhi.

Bij Nassim Amaarouk, die wordt verhuurd aan Achilles’29, Mikael Dyrestam en André Fomitschow gebeurt dat niet, maar N.E.C. gaat nog in gesprek met Dyrestam en Fomitschow.

Ook de huurperiodes van Taiwo Awoniyi (Liverpool), Ali Messaoud (FC Vaduz) en Lorenzo Burnet (Slovan Bratislava) lopen af. (FOX Sports)

Messi: "Ik schold tegen de lucht"

30 maart 2017
Messi: "Ik schold tegen de lucht"
Lionel Messi heeft in een persoonlijke brief aan de wereldbond FIFA geprobeerd zijn schorsing voor de eerstvolgende drie interlands terug te...