De wegen van Paul Bosvelt en Jong Twente scheiden. De 47-jarige oefenmeester vertrekt aan het einde van het seizoen bij het beloftenteam van de Enschedeërs, dat momenteel hekkensluiter in de Tweede Divisie is.

"Paul heeft een moeilijk seizoen met Jong FC Twente. We weten allemaal dat de chaotische zomer daar een rol in speelt. Desondanks hebben we besloten om na dit seizoen afscheid van Paul te nemen", laat technisch directeur Jan van Halst via de clubwebsite weten.

Bosvelt: "De mededeling om niet door te gaan, kwam als een verrassing. Ik kan me niet vinden in een deel van de argumentatie. Toch kijk ik terug op een periode die turbulent, maar ook erg leerzaam was."

Verleden
Bosvelt is sinds 2012 werkzaam bij FC Twente. In zijn eerste twee jaar was hij onderdeel van de trainersstaf van Onder 19, de twee seizoenen daarna was hij hoofdtrainer van Onder 17. Sinds de zomer is de oud-speler van de club hoofdtrainer van Jong FC Twente.

Paus
Ook André Paus, eveneens oud-speler en nu scout van FC Twente, vertrekt. Hij tekent binnen enkele dagen een contract voor anderhalf seizoen bij Larissa.

Larissa komt uit in de hoogste afdeling van het Griekse voetbal. Paus werkte als hoofdtrainer eerder op Cyprus en Malta. (FOX Sports)