Raymond van Barneveld
Raymond van Barneveld - © Pro Shots

Van Barneveld zet zegereeks in Premier League voort

30 maart 2017
Raymond van Barneveld heeft donderdagavond in de Premier League Darts zijn vierde zege op rij behaald. De Hagenaar bleef in Cardiff de Engelsman James Wade met 7-2 de baas.

Vorige week was 'Barney' nog met 7-5 te sterk voor titelhouder Michael van Gerwen, die in Manchester een zeldzame nederlaag in een tv-toernooi incasseerde.

Van Gerwen
Ook Michael van Gerwen kwam donderdag in actie in Cardiff. De titelhouder won met met 7-1 van de Engelsman Dave Chisnall. Daarmee blijft de wereldkampioen aan kop van de ranglijst na negen speelronden met veertien punten.

Klaasen
Jelle Klaasen, die al niet meer kon ontsnappen aan uitschakeling, gaf de Britse dartslegende Phil Taylor goed partij. De Nederlander, nog altijd geplaagd door een polsblessure, wist een voorsprong van 4-1 niet vast te houden. De meervoudig wereldkampioen uit Engeland zegevierde alsnog met 7-5.

Voor Taylor was het dit seizoen pas zijn vierde zege in zijn negende duel in de Premier League. Voor Klaasen zit zijn seizoen er in de Premier League nu op. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd