Sparta Rotterdam is met Michel Breuer en David Mendes da Silva in gesprek over een mogelijke contractverlenging. De huidige verbintenis van beide spelers loopt komende zomer af.

De 36-jarige Breuer is dit seizoen een vaste waarde in de ploeg van Alex Pastoor, de verdediger kwam tot 26 Eredivisie-optredens. Mendes da Silva, die net hersteld is van een hamstringblessure, kwam slechts in vijf duels in actie.

De club praat ook met verdediger Daniël Breedijk, die dit seizoen nog geen minuten maakte in de hoofdmacht van de Spartanen, over een mogelijke verlenging van het dienstverband.

Kieboom en Pinteaux
Bij de De Kasteelheren zijn ​Ricardo Kieboom en Florian Pinteaux ook in het bezit van een aflopende verbintenis, de Rotterdammers gaan mogelijk binnenkort met hen in gesprek over een verlenging van de samenwerking.

Sparta, dat momenteel een dertiende plek in de Eredivisie bezet, ontvangt zaterdag nummer drie PSV. Eerder dit seizoen, in de tweede ronde van de KNVB Beker, eindigde het duel op Het Kasteel in een 3-1 zege voor de thuisploeg. (FOX Sports)

 

Ron Vlaar terug in basis AZ

31 maart 2017
Ron Vlaar terug in basis AZ
AZ-trainer John van den Brom heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van zaterdagavond weer een basisplaats ingeruimd voor Ron Vlaar.