Lionel Messi zou niet meer terug moeten keren bij de Argentijnse nationale ploeg, betoogt collega-international Mariano Andújar.

Andújar was allang gestopt als hij zoveel kritiek zou krijgen als Messi. "Ik vind oprecht dat Leo niet de moeite moet nemen terug te keren, maar hij vindt het heerlijk om voor het nationale team te spelen", aldus de reservekeeper van de Albiceleste in het Argentijnse tv-programma Dos Contra Uno.

"Hij zou niet meer moeten komen. Waarom zou hij? Zodat ze hem weer kunnen uitfluiten? Waarom zou je de moeite nemen? Niemand waardeert hem. Iedereen zegt: 'Waarom speelt hij voor Argentinië niet zoals hij voor Barcelona speelt?' Ze beschuldigen hem ervan dat het hem niets kan schelen."

"Hij zei dat hij niet meer voor Argentinië zou spelen (na de verloren Copa América-finale van 2016, red.) en ze vroegen hem met spandoeken of hij terug wilde komen... Je waardeert niet wat je hebt, totdat het weg is."

Messi kreeg dinsdag een schorsing van vier wedstrijden aan zijn broek, waardoor de vedette sowieso ontbreekt in de komende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Uruguay, Venezuela en Peru. (FOX Sports)

Gerelateerd