Kiki Bertens
Kiki Bertens - © ANP

Woensdag LIVE: Bertens tegen Bondarenko

5 april 2017
Kiki Bertens hoopt de komende week tijdens het WTA-toernooi van Charleston het goede spoor weer te vinden. De als zevende geplaatste Nederlandse treft woensdag in de tweede ronde de Oekraïense Kateryna Bondarenko.

Bertens, die in South Carolina een bye had in de eerste ronde, kan wel weer eens een succesje gebruiken. De mondiale nummer 21 wist dit jaar alleen in Hobart begin januari twee wedstrijden op rij te winnen.

Vorige week verloor ze - na een bye in de eerste ronde - mede door een pijnlijke knie haar eerste partij op het masterstoernooi van Miami tegen de Japanse qualifier Risa Ozaki.

In de dertigjarige Bondarenko treft ze een voor haar nog onbekende tegenstandster. De nummer 92 van de wereld heeft een WTA-titel in het enkelspel op haar palmares staan. In 2008 won ze tijdens het toernooi van Birmingham haar enige finale tot op heden.

De partij tussen Bertens en Bondarenko is de tweede partij van de dag op het Althea Gibson Club Court. Naar verwachting komen de twee rond de klok van 18.00 uur de baan op. (FOX Sports)

De partij tussen Kiki Bertens en Kateryna Bondarenko zie je woensdag LIVE op FOX Sports 4