Guus Hiddink
Guus Hiddink - © Pro Shots

Guus Hiddink schuift aan bij De Tafel van Kees

7 april 2017
De Tafel van Kees bestaat zondag uit Guus Hiddink, Henk Fraser, Mitchell van der Graag, Jan Olde Riekerink en vaste tafelgast Hans Kraay junior. De uitzending op FOX Sports begint om 10.00 uur, gepresenteerd door Kees Jansma.

Guus Hiddink
Hiddink werd zes keer landskampioen met PSV. De Eindhovenaren kunnen de titel zo goed als zeker vergeten na het 2-2 gelijkspel tegen FC Twente van afgelopen donderdag.

Ook het behalen van de tweede plaats, en dus de voorronde Champions League, hebben ze niet meer in eigen hand. In De Tafel van Kees wordt de situatie besproken met Hiddink en ook de status van Oranje komt aan bod met de oud-bondscoach.

Henk Fraser
Fraser maakt zich met Vitesse op voor de bekerfinale op 30 april tegen AZ in De Kuip. Voor het eerst in de clubhistorie kan Vitesse een hoofdprijs pakken, na drie verloren bekerfinales. Jansma bespreekt de prestaties van Feyenoord met Fraser, die zelf kampioen werd in 1993 met de Rotterdammers en maar liefst vier keer de beker won, en hoe Vitesse ervoor staat.

Mitchell van der Gaag
De degradatiestrijd wordt met de week heviger nu veel ploegen regelmatig punten pakken. Excelsior werd na de winterstop al eens afgeschreven, maar knokte zich terug met mooie resultaten tegen Heerenveen, AZ en Ajax. Het duel vanavond tegen stadsgenoot Sparta wordt cruciaal in de strijd tegen degradatie voor de Kralingers.

Jan Olde Riekerink
Olde Riekerink kwam vorig jaar als hoofd jeugdopleidingen binnen bij de Turkse topclub Galatasaray en zag de hoofdtrainer ontslagen worden en werd daardoor in het diepe gegooid.

Met Galatasaray pakte hij de beker en de Super Cup maar door tegenvallende resultaten in de competitie werd ook hij ontslagen bij de club van Wesley Sneijder. Olde Riekerink praat over zijn bewogen periode in Turkije. (FOX Sports)