Vanavond staat er een oefeninterland van de Oranje Vrouwen op de rol. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman krijgt in Doetinchem IJsland op bezoek.

Oranje zal gebrand zijn op revanche. Twee jaar geleden verloren ze al eens een oefeninterland tegen IJsland (2-1). En op het EK van 2013 ging de ploeg van toenmalige bondscoach Roger Reijners met 0-1 het schip in.

Het is voor de Oranje Vrouwen de voorlaatste interland in aanloop naar het Europees Kampioenschap aankomende zomer in eigen land. Op 9 juni oefent Nederland in Breda nog tegen Japan.

Afgelopen vrijdagavond speelden de Oranje Vrouwen tegen Frankrijk. In de Galgenwaard hielden de Leeuwinnen goed stand tegen Les Bleus, maar moesten ze na 90 minuten toch hun meerderen erkennen in de Franse dames: 1-2.

EK
Tijdens het aankomende EK, waar zestien landen aan meedoen, zit Nederland in een poule met Denemarken, Noorwegen en België. De nummers een en twee plaatsen zich voor de kwartfinale. (FOX Sports)

FC Utrecht verlengt met Venema

11 april 2017
FC Utrecht verlengt met Venema
FC Utrecht gaat langer door met Nick Venema. Het contract van de aanvaller is verlengd tot 2020, met een optie op een extra seizoen.