Bryce Haper wordt bedolven door zijn teamgenoten na zijn winnende homerun
Bryce Haper wordt bedolven door zijn teamgenoten na zijn winnende homerun - © ANP

Harper en paashaas stelen de show bij Nationals

17 april 2017
Het was een paasmiddag om niet snel te vergeten in Washington. Niet alleen wonnen de Nationals met 6-4 dankzij een 'walk-off homerun' van Bryce Harper, ook werd oud-president Theodore Roosevelt getackeld door niemand minder dan de paashaas.

Harper had het op zijn heupen tegen Philadelphia Phillies. Hij was goed voor liefst vijf van de zes punten van de mannen uit Washington DC.

In de derde inning sloeg de MVP van 2015 een homerun met een man op de honken voor een 3-1 voorsprong. In de negende inning deed hij dat bij een 3-4 achterstand nog eens dunnetjes over. Dit keer zorgde zijn harde klap voor drie punten en de overwinning.

 

De uitstekende wedstrijd van Harper was niet waar de bezoekers van Nationals Park het meest van opkeken.

Dat moment kwam gedurende de vierde inning en verdient wat uitleg.

Bij elke thuiswedstrijd van de Nationals nemen levensgrote poppen van oud-presidenten George Washington, Abraham Lincoln, Thomas Jefferson, Roosevelt en William Howard Taft het tegen elkaar op in de zogeheten Presidents race. Een leuk verzetje voor de bezoeker, dat zondag een twist had.

Enkele andere mascottes waren namelijk present en gooiden roet in het eten. De paashaas maakte het heel bont, door Roosevelt met een heuse bodycheck te vloeren. (FOX Sports)