Mark van Bommel is vanaf volgend seizoen de trainer van het hoogste jeugdteam van PSV. Daarmee is Van Bommel de opvolger van Geert Brusselers, die in februari aangaf na het huidige seizoen te stoppen.

Het is de eerste klus als hoofdtrainer voor Van Bommel, die momenteel specialistentrainer is bij PSV. Ook is Van Bommel assistent van schoonvader Bert van Marwijk bij Saoedi-Arabië. In die rol blijft hij actief.

"Je kan niks uitstippelen in het voetbal, maar ik heb er wel over nagedacht. Ik wil niet instappen op betaald voetbalniveau, want ik ben nog helemaal niet verantwoordelijk geweest voor een eigen elftal", reageert Van Bommel op de clubwebsite van PSV.

Eigen idee
"Daarom begin ik nu met het hoogst mogelijke jeugdelftal", vervolgt de 79-voudig international. "Daar probeer ik mijn eigen idee van het voetbal over te brengen."

"Ik heb geprobeerd me op alle vlakken breed te oriënteren. Daardoor creëer je een idee over hoe je wil voetballen en hoe je een elftal wil trainen. Nu heb ik echt het gevoel dat ik daar aan toe ben."

Als speler kwam Van Bommel achtereenvolgens uit voor Fortuna Sittard, PSV, FC Barcelona, Bayern München, AC Milan en weer PSV. (FOX Sports)

Karsdorp maakt rentree bij Feyenoord

24 april 2017
Karsdorp maakt rentree bij Feyenoord
Rick Karsdorp heeft maandag zijn rentree gemaakt in het shirt van Feyenoord. De rechtsback speelde bij het tweede elftal van de Rotterdamse club...