Kiki Bertens
Kiki Bertens - © ANP

Dinsdag LIVE: Bertens treft Kuznetsova in Stuttgart

25 april 2017
Kiki Bertens wil de komende periode haar goede vorm van de laatste weken doortrekken. De Wateringse treft dinsdag Svetlana Kuznetsova in de eerste ronde van het WTA-toernooi van Stuttgart.

Bertens, de nummer twintig van de wereld, hielp Oranje afgelopen weekend met twee zeges aan de overwinning op Slowakije in de Fed Cup. Ze versloeg in Bratislava achtereenvolgens Rebecca Sramkova en Jana Cepelova, waarmee de eindstand in de landenontmoeting op 2-3 kwam.

Een week eerder boekte Bertens in Bogota eveneens twee zeges op rij. Na overwinningen op Nina Stojanovic en Cindy Burger sneuvelde ze uiteindelijk in de kwartfinales tegen de latere winnares Francesca Schiavone.

Kuznetsova
Bertens zal tegen tweevoudig Grand Slam-winnares Kuznetsova opnieuw haar beste spel moeten spelen. De 31-jarige Russin, tegenwoordig de mondiale nummer negen, drong vorige maand nog door tot de finale van het toptoernooi in Indian Wells.

Bertens en Kuznetsova vormen dinsdag de derde partij op Centre Court, waar de eerste wedstrijd om 12.00 uur op de rol staat. (FOX Sports)

De partij tussen Kiki Bertens en Svetlana Kuznetsova zie je dinsdag LIVE op FOX Sports 4