bam
bam - © FOXSports.NL

Pavlyuchenko: "Zulke gekken moet je het land uitschoppen"

3 mei 2017
Ari lijkt rekening te moeten houden met een zware schorsing. De aanvaller van Lokomotiv Moskou deelde Artem Fiedler van FK Ural dinsdag een ferme klap in het gezicht uit en werd met rood van het veld gestuurd.

De slotfase van de bekerfinale (0-2 winst Lokomotiv Moskou) ontaardde in een massale vechtpartij, waarbij naast Ari ook Fiedler, Jefferson Farfán en Edgar Manucharyan (allen ex-Eredivisie) met een rode kaart beboet werden.

"Ik vind het moeilijk uit te leggen, maar ik kon gewoon niet tolereren dat Fiedler Farfán aanviel", zo vertelde Ari na afloop voor de camera van Match TV.

Pavlyuchenko
Ural-spits Roman Pavlyuchenko, die alleen de eerste 45 minuten meedeed, had geen goed woord over voor het gedrag van de Braziliaan: "Zulke gekken moet je het land uitschoppen. Dit is gewoon onacceptabel. Hij moet voor het leven geschorst worden. Hij gedraagt zich als een beest."

Pavlyuchenko erkende dat Fiedler de aanstichter van de ruzie was, door met zijn hoofd tegen Farfán aan te gaan staan: "En ja, hij had toen losse handjes."

"Maar als Farfán, die net drie dagen in Rusland is, al weet hoe je iemands moeder moet beledigen, dan is dat voor mij ontoelaatbaar. Ze komen in Rusland en beginnen direct te kloten. Wie zijn zij? En tegelijkertijd feliciteer ik Lokomotiv met de bekerzege. Ze hebben verdiend gewonnen", besloot Pavlyuchenko. (FOX Sports)