FOX Sports Actueel
FOX Sports Actueel - © FOXSports.NL

Drukke zondag voor FOX Sports GO

12 mei 2017
FOX Sports Eredivisie staat zondag volledig in het teken van de spectaculaire ontknoping in de Eredivisie.

Met nog twee speelrondes te gaan kan Feyenoord bij winst op Excelsior de eerste landstitel in achttien jaar halen. Ajax en PSV strijden nog om de tweede plek en bijbehorende kwalificatie voor de voorrondes van de Champions League en ook de strijd om lijfsbehoud onderin is ongemeen spannend.

Tijdens de laatste twee speelrondes op zondag 7 en 14 mei worden alle negen wedstrijden in de Eredivisie tegelijkertijd gespeeld, om 14.30 uur. FOX Sports Eredivisie doet op uitgebreide wijze live-verslag van alle wedstrijden op tv en online via FOX Sports GO.

FOX Sports GO: alle Eredivisie-wedstrijden live online en mobiel
Via FOX Sports GO, de live service voor online en mobiel, zijn aanstaande zondag op in totaal vijftien kanalen alle Eredivisie-wedstrijden en de eventuele huldiging van Feyenoord live te volgen.

De populariteit van FOX Sports GO is groot en in combinatie met de spannende ontknoping vraagt dat om extra aandacht.

Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om op 7 en 14 mei naar tevredenheid gebruik te maken van FOX Sports GO, zijn de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

- De capaciteit van het digitale stadion van FOX Sports GO is voor de komende speelrondes uitgebreid. Dankzij deze toename kunnen maximaal 80.000 fans tegelijkertijd gebruik maken van de live streams.

- Er kunnen op dit moment geen FOX Sports GO-dagpassen meer worden aangeschaft. Het is nog wel mogelijk om via uw tv-provider losse wedstrijden te bestellen.

- Om de kwaliteit voor de zittende bezoekers te waarborgen, wordt zondag het digitale stadion gesloten zodra de maximale capaciteit wordt bereikt.

We adviseren daarnaast de volgende maatregelen tijdig in acht te nemen:

- Via een tv-abonnement of losse wedstrijd via uw tv-provider bent u vrijwel zeker gevrijwaard van problemen. Indien u deze mogelijkheid heeft, kies dan voor deze optie.

- Bent u bijvoorbeeld buitenshuis en wilt u online kijken? Probeer dan ook eens de app van uw eigen tv-provider, bijvoorbeeld Ziggo GO app of de app voor KPN Interactieve TV. Zo wordt de drukte enigszins verdeeld.

- Maakt u gebruik van FOX Sports GO? Log dan ruim op tijd in en check tijdig of je GO-verbinding goed werkt.

- Bent u ingelogd en kijkt u naar uw wedstrijd van keuze? Wissel dan tijdens de wedstrijd niet meer van kanaal.

15 live kanalen
Gedurende de laatste twee speelrondes wordt op FOX Sports 1 een live schakelkanaal aangeboden. Om 12.00 uur start komende zondag een speciale editie van De Eretribune met de voorbeschouwingen op een dag bomvol Eredivisie-voetbal.

Of het nu gaat om de strijd om de landstitel of om het gevecht om lijfsbehoud: de kijkers op FOX Sports 1 kunnen op deze wijze alle negen Eredivisie-wedstrijden rechtstreeks volgen.

FOX Sports zet daarnaast bovendien zoveel mogelijk van de beschikbare tv-kanalen in om de fans een breed aanbod van volledige live Eredivisie-wedstrijden te kunnen aanbieden. Het uitzendschema ziet er zondag 7 mei als volgt uit:

FOX Sports 1

12.00 uur

De Eretribune | Schakelkanaal

FOX Sports 3

14.30 uur

Excelsior - Feyenoord

FOX Sports 5

14.30 uur

Ajax – Go Ahead Eagles

FOX Sports 6 & 7*

14.30 uur

FC Groningen - PSV

FOX Sports 8*

14.30 uur

FC Utrecht – Vitesse

FOX Sports 9*

14.30 uur

Sparta – FC Twente

FOX Sports 10*

14.30 uur

N.E.C. – AZ

FOX Sports 11*

14.30 uur

Roda JC Kerkrade – Willem II

FOX Sports 12*

14.30 uur

PEC Zwolle – sc Heerenveen

FOX Sports 13*

14.30 uur

Heracles – ADO Den Haag

FOX Sports 14*

14.30 uur

Excelsior – Feyenoord

FOX Sports 15*

14.00 uur

Kampioenswedstrijd vanuit De Kuip met live commentaar Jan Dirk Stouten

*Beschikbaar via FOX Sports GO

FOX Sports Eredivisie wenst iedereen een fantastische ontknoping van de Eredivisie toe!