Samenvatting PAOK Saloniki - AEK Athene

Trefzekere Biseswar helpt PAOK aan Griekse beker

6 mei 2017
Diego Biseswar kende een zaterdag om nooit te vergeten. De aanvaller veroverde met PAOK de Griekse beker ten koste van AEK Athene (2-1), de eerste hoofdprijs uit zijn loopbaan.

Wat de bekerzege er des te fraaier op maakte voor de voormalig Feyenoorder, was het feit dat Biseswar hoogstpersoonlijk de score opende in het Panthessaliko Stadium. De 29-jarige Amsterdammer schoot hard en hoog raak op aangeven van Djalma Campos (1-0).

Een enorme blunder van Panagiotis Glikos hielp AEK echter al snel aan de gelijkmaker. De PAOK-doelman liet een simpel schot van Lazaros Christodoulopoulos uit zijn handen glippen en constateerde tot zijn ontzetting dat de bal binnenviel: 1-1.

Kort voor tijd zorgde Pedro Henrique ervoor dat zijn keeper aan het einde van de wedstrijd alsnog kon lachen. De Braziliaan kopte bij de tweede paal de winnende 2-1 binnen. 

Het duel werd ontsierd door hevige rellen vooraf, die de organisatie dwongen de aftrap met een halfuur uit te stellen. (FOX Sports)

Monaco recht rug in Nancy

6 mei 2017
Monaco recht rug in Nancy
AS Monaco blijft de grootste kandidaat voor de landstitel van Frankrijk. De koploper won zaterdagavond ook de uitwedstrijd bij de nummer voorlaatst...