N.E.C. zou in de zoektocht naar een nieuwe trainer zijn oog laten vallen hebben op Rob Alflen. De assistent van John Stegeman bij Heracles Almelo staat volgens Tubantia boven aan het verlanglijstje van de Nijmegenaren.

Alflen moet in Nijmegen de opvolger worden van de ontslagen Peter Hyballa. De rechterhand van Stegeman is bezig aan zijn tweede seizoen in Almelo. Eén keer eerder stond Alflen als hoofdcoach op eigen benen: in het seizoen 2014/15 als trainer van FC Utrecht. 

De Kruijff
Edwin de Kruijff, technisch manager bij N.E.C., is een goede bekende van Alflen. De twee speelden jarenlang samen bij FC Utrecht en zaten later gelijktijdig in de technische staf van de club uit de Domstad.

De Kruijff wil niet bevestigen dat de club in gesprek is met Alflen. "Wij richten ons volledig op de belangrijke wedstrijd van zondag en de eventuele nacompetitie. Een trainer moet je natuurlijk sowieso hebben voor de club, maar alles is afhankelijk van het niveau waarop wij volgend seizoen spelen. Dit geldt overigens ook voor onze selectiespelers." 

Nacompetitie
N.E.C. staat momenteel zeventiende. Uit bij sc Heerenveen moeten de Nijmegenaren in de laatste speelronde een ultieme poging doen om nacompetitie nog te ontlopen.

Bij een overwinning zou de club zich nog rechtstreeks kunnen handhaven. Het gat met nummer vijftien Roda JC is twee punten. De Limburgers spelen de uitwedstrijd tegen Vitesse. (FOX Sports)

'FC Twente zet zinnen op Holla'

13 mei 2017
FC Twente hoopt zich te versterken met Danny Holla. De 29-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij PEC Zwolle en is aan het eind van...