Nashville Predators viert de gelijkmaker van Filip Forsberg
Nashville Predators viert de gelijkmaker van Filip Forsberg - © ANP

Nashville Predators blijft ongeslagen in eigen huis

17 mei 2017
Nashville Predators heeft een 2-1 voorsprong genomen in de Western Conference Final. De ploeg uit Tennessee was in de derde wedstrijd van de best-of-seven-serie tegen Anaheim Ducks met 2-1 te sterk.

De Predators lieten de fans in de eigen Bridgestone Arena lang in spanning. De thuisploeg vond keer op keer Anaheim-goalie John Gibson op zijn pad, waarna Corey Perry in de slotfase van de tweede periode de bezoekers ook nog aan een 0-1 voorsprong hielp.

Filip Forsberg zorgde vervolgens aan het begin van het derde bedrijf met de gelijkmaker voor opluchting, waarna Roman Josi met minder dan drie minuten op de klok de winnende treffer maakte.

Ongeslagen
De zege betekende dat de Predators in eigen huis al tien play-offduels op rij ongeslagen zijn; zes wedstrijden in het huidige seizoen en vier in 2016.

Het vierde duel tussen de Predators en de Ducks staat donderdagnacht opnieuw in Nashville op de rol. (FOX Sports)

De derde wedstrijd tussen Ottawa Senators en Pittsburgh Penguins zie je in de nacht van woensdag op donderdag om 02.00 uur LIVE op FOX Sports 6

De vierde wedstrijd tussen Nashville Predators en Anaheim Ducks zie je in de nacht van donderdag op vrijdag om 02.00 uur LIVE op FOX Sports 6