Corey Perry (midden) bezorgt Anaheim Ducks de zege
Corey Perry (midden) bezorgt Anaheim Ducks de zege - © ANP

Ducks en Predators weer in balans

19 mei 2017
Anaheim Ducks heeft de vierde wedstrijd in de best-of-seven-serie tegen Nashville Predators met 3-2 gewonnen. Door de zege is de onderlinge stand weer in evenwicht: 2-2.

De Ducks, die woensdag in eigen huis nog onderuit gingen, begonnen in de Bridgestone Arena in Nashville sterk aan het duel. Dankzij goals van Rickard Rakell en Nick Ritchie leidde Anaheim na twee periodes met 2-0. 

P.K. Subban deed halverwege de derde periode iets terug namens de Predators, en vlak voor tijd schoof Filip Forsberg de gelijkmaker binnen (2-2), waardoor de wedstrijd in overtime beslist moest worden. 

Routinier Corey Perry bezorgde Anaheim in extra tijd de winst. De 32-jarige Canadees scoorde, via de stick van Predators' P.K. Subban, de 3-2, waardoor de stand in de Western Conference Final weer in balans is: 2-2. (FOX Sports)

De vierde wedstrijd tussen Ottawa Senators en Pittsburgh Penguins zie je in de nacht van vrijdag op zaterdag om 02.00 uur LIVE op FOX Sports 6

De vijfde wedstrijd tussen Nashville Predators en Anaheim Ducks zie je in de nacht van zaterdag op zondag om 01.15 uur LIVE op FOX Sports 6