José Mourinho gaat middenvelder Paul Pogba opstellen in de laatste wedstrijd van Manchester United voor de Europa League-finale tegen Ajax.

Dat verklaart de coach op de persconferentie in aanloop naar het Premier League-duel met Crystal Palace van zondag. Pogba miste het duel met Southampton omdat hij in Frankrijk bij de begrafenis van zijn vader was.

Het laatste competitieoptreden van Pogba dateert van 23 april, uit bij Burnley (0-2). Vervolgens kwam de recordaankoop alleen nog uit in de dubbele confrontatie met Celta de Vigo, tijdens de halve finale van de Europa League. 

De rest van het elftal zal veelal bestaan uit reservespelers als Joel Pereira, Kieran O'Hara, Scott McTominay. Wayne Rooney komt naar alle waarschijnlijkheid sowieso niet in actie tegen Palace.

​Fosu-Mensah
Timothy Fosu-Mensah zal ook zondag aan de aftrap verschijnen bij United. De 19-jarige Nederlandse verdediger is 'een serieuze optie' om ook tegen Ajax te starten volgens Mourinho.

Centrumverdediger Chris Smalling heeft lichte klachten, maar is fit genoeg om woensdag aan te treden in Solna. (FOX Sports)