Sonny Stevens
Sonny Stevens - © Pro Shots

Doelman Stevens transfervrij naar Go Ahead Eagles

22 mei 2017
Go Ahead Eagles doet opnieuw zaken met FC Twente. Na Brem Soumaoro en Tim Hölscher maakt doelman Sonny Stevens aan het einde van het seizoen ook de overstap naar de club uit Deventer.

De 24-jarige Stevens speelt sinds de zomer van 2013 voor FC Twente, dat hem toen overnam van FC Volendam. Mede door veel blessureleed kwam de sluitpost slechts tot achttien optredens in de hoofdmacht van de Enschedeërs.

In oktober onderging Stevens, die in het bezit is van aflopend contract, nog een operatie na een zware knieblessure.

"Nu ik helemaal fit ben, kan het vizier weer op de toekomst", vertelt de sluitpost op de website van zijn nieuwe club. "Ik wil weer lekker keepen, vlieguren maken. Het is niet voor niets dat ik daarbij voor Go Ahead Eagles heb gekozen."

Stevens heeft zijn handtekening gezet onder een éénjarig contract bij de Deventenaren, die dit seizoen degradeerden naar de Jupiler League.

Marsman
Ook Nick Marsman vertrekt aan het einde van het seizoen uit Enschede. De keeper en de clubleiding waren al langere tijd met elkaar in gesprek maar uiteindelijk is besloten dat de sluitpost zijn carrière elders gaat vervolgen. (FOX Sports)