Henk Dijkhuizen keert terug in de selectie van Roda JC voor de twee beslissende wedstrijden tegen MVV.

De 24-jarige verdediger liep in april vorig jaar een zware knieblessure op en was vervolgens negen maanden uitgeschakeld. Sinds de winterstop trainde hij weer mee met de beloftenploeg van de club uit Kerkrade.

Dijkhuizen is aan de selectie toegevoegd omdat de ploeg kampt met defensieve problemen. Verdediger Chris Kum is niet inzetbaar vanwege een bovenbeenblessure en ook Frederic Ananou ontbreekt vanwege interlandverplichtingen met Duitsland Onder-20.

El Makrini
Daarnaast kan de technische staf, waaraan adviseur Huub Stevens sinds het ontslag van Yannis Anastasiou is toegevoegd, geen beroep doen op Mohamed El Makrini. De middenvelder zit een schorsing uit.

Adil Auassar, die de return tegen Helmond Sport miste vanwege een rode kaart, is wel weer beschikbaar. Aanvoerder Tom van Hyfte heeft last van een hersenschudding en is een twijfelgeval.

Roda gaat donderdag eerst op bezoek bij MVV. De return is op zondag in het eigen Parkstad Limburg Stadion. De winnaar van het tweeluik speelt na de zomer in de Eredivisie. (FOX Sports)