Arjen Robben (l) en Kenny Tete
Arjen Robben (l) en Kenny Tete - © Pro Shots

Oranje met vrijwel complete selectie in Lagos

2 juni 2017
Het Nederlands elftal heeft vrijdagavond met een vrijwel complete selectie de voorlaatste training op Portugese bodem afgewerkt.

Fred Grim stond met 25 spelers op het veld in Lagos, waar Oranje de hele week verblijft. Tussendoor speelde de nationale ploeg woensdag in Agadir een oefeninterland tegen Marokko (2-1-winst).

Na de winst op Marokko sloten aanvoerder Arjen Robben, Kevin Strootman, Daley Blind, Davy Klaassen en Georginio Wijnaldum aan bij de almaar uitdijende groep. Zij kunnen zondag allemaal meedoen in de laatste oefeninterland van dit seizoen, in Rotterdam tegen Ivoorkust.

Sneijder
Wesley Sneijder is dan ook weer van de partij, nadat hij deze week vanuit Istanbul op en neer was gevlogen om tegen Marokko zijn 129e interland te spelen. De spelmaker sluit het Turkse seizoen zaterdag met Galatasaray af en komt daarna naar Rotterdam.

De Vrij
Stefan de Vrij laat zijn pijnlijke knie onderzoeken door de medische staf van Oranje zodra de selectie terug is uit Portugal. Daar staat zaterdag nog een besloten training op het programma.

De geschorste Matthijs de Ligt moet zondag toekijken en Jeremain Lens ontbreekt nog. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd