Robert Lewandowski
Robert Lewandowski - © Pro Shots

Bayern München: "Transfer Lewandowski niet aan de orde"

21 juni 2017
Bayern München heeft in een persverklaring de geruchten rondom sterspeler Robert Lewandowski hardhandig de kop ingedrukt.

"Robert Lewandowski heeft een contract bij Bayern München, die hij nog niet zo lang geleden heeft verlengd tot medio 2021. Een eventuele transfer is niet aan de orde. Er worden geen gesprekken gevoerd met andere clubs en die zullen er ook niet komen."

De concurrentie wordt ook nog even gewaarschuwd. "Als andere clubs met een speler onderhandelen, die nog over een langdurige verbintenis beschikt, riskeren zij een straf van de FIFA. Ook de zaakwaarnemer van Lewandowski heeft ons verzekerd dat hij geen gesprekken voert."

De Poolse goalgetter werd de laatste dagen in verband gebracht met onder meer Chelsea en Manchester United, nadat hij en zijn zaakwaarnemer zich onlangs kritisch uitlieten over zijn ploeggenoten.

Zij zouden Lewandowski onvoldoende hebben geholpen in de jacht op de topscorerstitel in de Bundesliga. Pierre-Emerick Aubameyang troefde hem uiteindelijk nipt af: 31 om 30 goals. (FOX Sports)

Gerelateerd

Stand