Alexander Meier
Alexander Meier - © Pro Shots

Eintracht ontstemd na vakantieblessure Meier

22 juni 2017
De donderdag is op het blessurefront geen goede dag gebleken voor Eintracht Frankfurt. Na Carlos Salcedo is de Duitse club ook Alexander Meier voor lange tijd kwijt geraakt.

De 34-jarige aanvaller liep tijdens zijn vakantie een enkelblessure op en moest daaraan zelfs geopereerd worden. Meier staat maar liefst twee maanden aan de kant bij de nummer elf van het afgelopen seizoen.

Eintracht Frankfurt is ontstemd, maar niet eens zozeer over het feit dat het Meier op zijn vakantieadres is overkomen. Bestuurslid Fredi Bobic: "We zijn geïrriteerd dat we niet meteen op de hoogte zijn gebracht."

"De speler heeft in het geval van een blessure de plicht zijn werkgever daarvan direct op de hoogte te brengen", ging Bobic verder. "Alex heeft dat nagelaten. We zullen hier op een passender tijdstip over praten met de speler. Nu wensen wij hem allereerst een snelle genezing toe."

Frankfurt zag eerder op donderdag ook al Salcedo voor maanden wegvallen met een schouderkwetsuur. (FOX Sports)

Wang: "ADO is in veilige handen"

22 juni 2017
Wang: "ADO is in veilige handen"
ADO Den Haag is 'in veilige handen' na het vertrek van de gemeente Den Haag als aandeelhouder, meent Wang Hui, de Chinese clubeigenaar.

Gerelateerd

Stand