NAC-publiek
NAC-publiek - © Pro Shots

NAC huurt drietal Manchester City-talenten

24 juni 2017
NAC Breda verwelkomt drie talenten van Manchester bij de selectie. Thierry Ambrose, Paolo Fernandes en Pablo Mari worden allen gehuurd van de Engelse grootmacht.

Ambrose (20) is een Franse aanvaller die afgelopen seizoen veertien keer scoorde in 27 wedstrijden voor de Elite Development Squad van City.

De achttienjarige Fernandes is eveneens een aanvaller, terwijl verdediger Mari (23) de afgelopen seizoenen uitkwam in de Primera en Segunda División voor Girona, Gimnàstic en Real Mallorca.

"Thierry, Pablo en Paolo zijn drie zeer getalenteerde spelers die passen in het plaatje dat wij voorafgaand aan het seizoen hebben geschetst", aldus technisch directeur Hans Smulders.

"Voor Thierry en Paolo geldt dat zij wekelijks uitblinkers zijn bij de EDS van Manchester City en Pablo is al meer ervaren en heeft al flink wat wedstrijden gespeeld in Spanje. Voor alle drie geldt dat zij met hun specifieke kwaliteiten een substantiële bijdrage kunnen leveren aan ons elftal. We zijn daarom ook zeer verheugd dat ze komend seizoen voor NAC spelen." (FOX Sports)