Joël Veltman
Joël Veltman - © Pro Shots

'Veltman en Ajax akkoord over nieuw contract'

4 juli 2017
Ajax lijkt de zoektocht naar een nieuwe rechtsback te kunnen staken. Joël Veltman is volgens meerdere media akkoord met een contract tot medio 2020.

Aanvankelijk leek Ajax afscheid te moeten nemen van Veltman (25), die aangaf klaar te zijn voor een avontuur in het buitenland.

Dat terwijl de andere rechtsback in de vertrouwde selectie van afgelopen seizoen, Kenny Tete, eveneens op weg lijkt naar de uitgang.

Het oude contract van Veltman liep nog één jaar door, waardoor Ajax genoodzaakt zou zijn geweest om hem deze zomer te verkopen, als de club aan het jeugdproduct wilde verdienen.

De laatste dagen werd Veltman hoofdzakelijk gelinkt aan Crystal Palace, waar Frank de Boer onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer.

De verdediger loopt al sinds 2001 rond op De Toekomst. Op 19 augustus 2012 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal, tijdens een uitwedstrijd bij N.E.C. (1-6). In totaal speelde hij 121 Eredivisie-duels tot nog toe. (FOX Sports)

De mooiste goals van... Vitesse

4 juli 2017
De mooiste goals van... Vitesse
De prachtgoals vlogen ons afgelopen seizoen om de oren. De mooiste treffers van iedere Eredivisie-club op een rij, met vandaag de nummer 5 van...