Didi Gregorius
Didi Gregorius - © ANP

Bogaerts en Gregorius lopen All-Star Game mis

7 juli 2017
Oranje internationals Xander Bogaerts en Didi Gregorius zullen dit jaar de All-Star Game voor de TV moeten kijken. De korte stops van respectievelijk Boston Red Sox en New York Yankees werden niet gekozen tijdens de laatste stemronde door de fans.

De laatste twee tickets voor de All-Star Game, de wedstrijd tussen de beste spelers van de National League en de American League, gingen naar Justin Turner van Los Angeles Dodgers en Mike Moustakas van Kansas City Royals.

Bogaerts, die vorig jaar nog wel zijn opwachting maakte in het sterrengezelschap, eindigde donderdagnacht als tweede achter Moustakas in de stemming van de American League. Gregorius volgde op de derde plaats voor Elvis Andrius (Texas Rangers) en Logan Morrisson (Tampa Bay Rays).

Jansen en Schoop
De uitslag betekende dat er dit jaar twee Nederlanders meespelen tijdens de All-Star Game op Marlins Park in Florida. Kenley Jansen, ploeggenoot van Turner, en Jonathan Schoop van Baltimore Orioles werden in een eerder stadium al gekozen.

Voor Dodgers-werper Jansen is het de tweede keer dat hij een uitnodiging heeft voor de Midsummer Classic halverwege het seizoen. De closer was er vorig jaar eveneens bij.

Er doen geen Nederlanders mee aan de Home Run Derby, de strijd tussen de beste slagmannen van de MLB, die een dag eerder op de rol staat. (FOX Sports)

De Home Run Derby zie je in de nacht van maandag op dinsdag om 02.00 uur LIVE op FOX Sports 6
De All-Star Game zie je in de nacht van dinsdag op woensdag om 01.30 uur LIVE op FOX Sports 1 en 6

Gerelateerd