Joël Veltman
Joël Veltman - © Pro Shots

Joël Veltman aanvoerder van Ajax

7 juli 2017
Joël Veltman draagt komend seizoen de aanvoerdersband bij Ajax. De verdediger is vrijdagochtend op trainingskamp in Zillertal tot aanvoerder benoemd.

Trainer Marcel Keizer informeerde de selectie vrijdag over zijn keuze om Veltman aanvoerder te maken. "Joël is helemaal uit de eigen jeugd opgeklommen naar het eerste elftal dus verdient hij deze band", aldus Keizer in Oostenrijk, waar Ajax zich voorbereidt op het nieuwe seizoen. 

Veltman is bij de Amsterdammers de vervanger van de vertrokken Davy Klaassen. Hij sprak eerder nog met veel respect over zijn oude aanvoerder: "Davy was een echte aanvoerder, iemand die veel verantwoordelijkheid nam. De jongens meenemen met oefeningen, loopjes, altijd op tijd, echt een voorbeeld voor de groep."

De 25-jarige international  speelde 166 wedstrijden voor de Amsterdammers. Hij gaf onlangs aan zijn contract tot medio 2020 te willen verlengen. (FOX Sports)

Evander Sno zet punt achter loopbaan

7 juli 2017
Evander Sno zet punt achter loopbaan
Evander Sno heeft een punt gezet achter zijn carrière. De dertigjarige middenvelder heeft in goed overleg met zijn werkgever RKC Waalwijk besloten...