TUF 25: Michael Johnson - Justin Gaethje

Johnson en Gaethje zorgen voor spektakelstuk

8 juli 2017
Een heroïsche strijd tussen Michael Johnson en Justin Gaethje is geëindigd in de eerste UFC-overwinning voor Gaethje. In de tweede ronde won de debutant via technische knock-out.

Het gevecht tussen de lichtgewichten ging op en neer en was een mooi einde van de finale van The Ultimate Fighter seizoen 25 in Las Vegas.

Johnson - voor het gevecht de nummer vijf in het lichtgewicht - begon goed aan het gevecht en wist Gaethje voor de bel neer te krijgen.

Gaethje raakte aan het begin van de tweede ronde weer in problemen en het had er alle schijn van dat Johnson er met de zege vandoor zou gaan.

Comeback
Toen kwam het vechtershart in de 28-jarige Gaethje - overgekomen uit de World Series of Fighting - naar boven. Hij gaf niet op en wist onder de druk van Johnson uit te komen. Na een flink aantal knieën en rake klappen kon Johnson niet meer verder.

UFC 213
Liefhebbers van de UFC komen ook zaterdag aan hun trekken. Tijdens UFC 213 komt Nederlander Alistair Overeem in actie en zijn er ook nog eens twee (interim-)titelgevechten: Yoel Romero - Robert Whittaker en Amanda Nunes - Valentina Shevchenko. (FOX Sports)

UFC 213 in Las Vegas is zaterdag- op zondagnacht vanaf 4.00 uur LIVE te zien op op FOX Sports 2 en 6.