Samenvatting Fabricio Werdum - Alistair Overeem

Werdum vecht overwinning Overeem aan

11 juli 2017
Als het aan Fabricio Werdum ligt, krijgt hij alsnog een overwinning op Alistair Overeem op zijn naam. Hij is bij de Nevada State Athletic Commission (NSAC) in beroep gegaan tegen het jurybesluit.

"De NSAC geeft ons de kans om het aan te vechten. Dus ik wil kijken wat er dan gebeurt", zegt de Braziliaan tegen MMAFighting.com.

"Ik heb het recht om in beroep te gaan, want ik wil dit verlies niet op mijn cv hebben. Ik ben er zeker van dat ik heb gewonnen, want de eerste en derde ronde waren voor mij en ik verloor de tweede ronde."

'Iedereen zag dat ik won'
De jury besloot tijdens UFC 213 de eerste en tweede ronde aan Overeem toe te kennen, waardoor de Nederlander voor de tweede keer in drie partijen van Werdum won.

En daar kan de voormalig kampioen niet mee kan leven: "Als ik een gevecht verlie,s geef ik dat toe, maar deze... Het publiek keerde zich tegen hem en ik heb veel berichten gekregen. Iedereen zag dat ik won. Jullie hebben mijn reactie gezien na het gevecht. Ik kon het niet geloven dat ik had verloren. Ik was verrast."

FOX Sports ving Alistair Overeem maandag op Schiphol op. Over de actie van Werdum kan The Reem kort zijn.

 

(FOX Sports)

Gerelateerd